onze diensten

Vaste Ritten

Als bedrijf zijnde zijn er talloze dingen die er geregeld moeten worden. Graag nemen wij de logistieke zorgen van uw bedrijf weg met onze “Vaste ritten” dienst. Dit kunnen zowel dagelijkse,  wekelijkse als maandelijkse ritten zijn. Door dit aan ons over te laten kunt u zich focussen op de andere uitdagingen binnen uw bedrijf. 

spoedritten

Wij begrijpen dat er op sommige momenten snel geschakeld moet worden. Er is bijvoorbeeld iets mis gegaan en dit moet zo snel mogelijk opgelost worden. Of uw klant heeft bijvoorbeeld met spoed een product nodig omdat hij anders niet verder kan met zijn werkzaamheden. Speciaal hiervoor is onze “Spoedritten” dienst. Mocht u een logistiek probleem hebben, bel ons zo snel mogelijk, dan doen we ons uiterste best om het op te lossen!

24 uurs dienst

Wilt u uw zending ‘s nachts laten bezorgen? Dat is voor ons geen probleem! Steeds meer aankopen worden online gedaan en websites draaien nu eenmaal 24 uur per dag. Wij bewegen graag mee in deze ontwikkeling, daarom hebben wij een 24-uurs dienst. Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat kunnen wij uw zendingen bezorgen op de met u afgesproken locatie.

zij gingen u voor